Natuur van bie oes

juli 2016

Sinds begin juli loopt in Zuid-West-Vlaanderen de zomercampagne 'Ontdek de natuur van bie oes'. Met deze campagne wil Natuurpunt zoveel mogelijk mensen uit de regio bewust maken van het belang van voldoende natuur dicht in de buurt én overtuigen om hieraan mee te helpen door lid te worden van Natuurpunt. Naast heel wat boeiende activiteiten die door de lokale Natuurpuntafdelingen georganiseerd worden zet Natuurpunt ook jobstudenten in. Zo kun je de komende weken ledenwervers tegenkomen in de provinciale domeinen De Gavers en Bergelen, maar ook aan verschillende winkelketens zoals Bioplanet en Colruyt.
Na twee weken blijkt dat 'Ontdek de natuur van bie oes' aanslaat, want de teller staat nu al op meer dan 300 nieuwe leden!

Wil jij graag lid worden van Natuurpunt of ken je iemand die graag lid wil worden? 
Word hier online lid.

Bekijk hier alle info en waarom ook Ann Tuts zich achter deze campagne schaart.

 

 

Related Articles

over ons

Natuurpunt Kortrijk is een lokale afdeling van Natuurpunt vzw die werkzaam is in Kortrijk, natuurlijk inclusief alle deelgemeenten. Natuurpunt vzw is de vereniging voor natuur en landschap in Vlaanderen. Natuurpunt Kortrijk streeft naar een duurzamer Kortrijk in het algemeen en naar betere en meer natuur in het bijzonder. Natuurpunt Kortrijk maakt deel uit van de regionale vereniging Natuur.koepel.