Positie:
altijd op zoek naar vrijwilligers
Adres:
voor beheerswerken, gidsbeurten, werkgroepen, en zo veel meer
regio Kortrijk
Telefoon:
extra helpende handen en denkende breinen
Overige gegevens:

Gezocht: m/v met goesting in natuur
Natuurpunt Kortrijk heeft je nodig! 
Er roert wat in Natuurpunt Kortrijk. We kunnen extra helpende handen en denkende breinen gebruiken. Misschien heb je zin om je steentje bij te dragen? Want natuur maken we vooral samen.
Profiel: je wil meewerken aan meer en beter natuur in Kortrijk. Je woont in regio Kortrijk en je hebt natuurkennis of niet.
Taak: je doet mee aan activiteiten en/of natuurbeheer of je denkt mee in een werkgroep of het bestuur.
Aanbod: we bieden boeiende, afwisselende taken op jouw maat. Je leert mensen kennen in een leuke sfeer. Er komt meer en betere natuur dankzij jouw hulp.
Interesse: laat iets van je horen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of 056/200510

over ons

Natuurpunt Kortrijk is een lokale afdeling van Natuurpunt vzw die werkzaam is in Kortrijk, natuurlijk inclusief alle deelgemeenten. Natuurpunt vzw is de vereniging voor natuur en landschap in Vlaanderen. Natuurpunt Kortrijk streeft naar een duurzamer Kortrijk in het algemeen en naar betere en meer natuur in het bijzonder. Natuurpunt Kortrijk maakt deel uit van de regionale vereniging Natuur.koepel.