In Bissegem ontwikkelt de stad Kortrijk met 'Stadsgroen Ghellinck' een groene long van 9 hectaren. Dit in samenwerking met Natuurpunt. Op basis van een selectie- en wedstrijdprocedure werd ontwerpbureau OMGEVING in samenwerking met Geert Meysmans door de stad aangesteld als ontwerper voor de inrichting van deze open ruimte. Het bureau werkte een voorontwerp uit die ze aan u willen voorstellen. Dit kwam tot stand op basis van de vele suggesties die de stad Kortrijk kreeg tijdens haar participatiecampagne. Alle ingediende elementen werden door het studiebureau geanalyseerd en waar mogelijk opgenomen in het voorontwerp.

Het infomoment vindt plaats op 4 juli 2017 in Café 't Koningshof (Bissegemplaats). Deze bijeenkomst gaat door van 19u tot 20u30 met volgend programma:
- verwelkoming door schepen Bert Herrewyn
- toelichting voorontwerp

Na de toelichting krijgt iedereen aan de infostands de mogelijkheid om persoonlijk de dialoog met het studiebureau, de stad Kortrijk en Natuurpunt aan te gaan. De bedoeling is om in het najaar van 2017 nog een terugkoppeling te geven over het definitief ontwerp.

Gelieve je aanwezigheid te bevestigen voor maandag 3 juli om 10u bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bloemenweide Ghellinck 2017