Heb je zin om Natuurpunt Kortrijk met concrete zaken te helpen? Op zaterdag 20 januari tussen 10u en 12u is iedereen welkom om zich te informeren over vrijwilligerswerk bij Natuurpunt in het NEC De Steenoven, op de hoek van de Schaapsdreef met de Sint-Denijseweg in Kortrijk.

Werkgroep Promotie
Aantrekkelijke promotie en goede communicatie zijn heel belangrijk om nieuwe leden te werven en om mensen te betrekken bij onze werking. Via een groter draagvlak ijveren we voor meer en betere ‘natuur van bie oes’.

Werkgroepen Natuurbeheer
Maaien, planten, hooien of wilgen knotten in de gezonde buitenlucht is een engagement dat telt! Je smeedt nieuwe vriendschappen en je leert iets bij. Voel jij je geroepen om samen met ons meer natuur op de kaart van Kortrijk te zetten, dan ontvangen wij jou met open armen. Ook al kan jij je slechts een paar uurtjes per jaar vrijmaken, je bent van harte welkom.

Andere kleine en grote taken
Zoals boekhoudtalent, vlotte pen, natuurliefhebbers om te helpen inventariseren, organisatietalent voor evenementen, enz.

Interesse maar kan je er zaterdag niet bij zijn? Zend een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.